Alennuskoodini ei toimi

Ellei alennuskoodisi toimi, pyydämme sinua vielä tarkistamaan koodin oikeinkirjoituksen. Järjestelmämme tunnistaa isot ja pienet kirjaimet, joten ne tulee kirjoittaa oikein. Huomaa myös, että numero 0 ja kirjain O sekoittuvat helposti keskenään. Huomaa, että sinun tulee myös klikata ”aktivoi”-painiketta, jotta alennuskoodi rekisteröityy tilaukseesi.  Ellei koodi edelleenkään toimi, täytä alla oleva lomake, jolloin asiakaspalvelumme tutkii asiaa ja vastaa sinulle mahdollisimman pian.