Verkkopankki (Maksuturva)

VERKKOPANKKIMAKSU (Maksuturva)
Voit valita maksun suorittamisen verkkomaksuna. Verkkomaksu kirjautuu välittömästi Lekmer.fi:lle. Maksusta ei aiheudu kuluja ja siirto tehdään Maksuturva- järjestelmän kautta suojatun yhteyden avulla.
Ohjeet verkkomaksuun:
1. Valitse kassalla maksutavaksi verkkomaksu ja valitse tämän jälkeen pankki.
2. Napsauta Vahvista tilaus-painiketta. Siirryt nyt pankkisi kirjautumissivulle jossa tunnistautuminen tapahtuu kuten tavallisesti.
3. Maksun saajan tiedot ja maksettava summa näkyvät valmiiksi täytettyinä.
4. Valitse tili jolta summa veloitetaan ja hyväksy maksu.
5. Napsauta Takaisin kauppiaan sivulle- painiketta jolloin palaat takaisin Lekmer.fi- sivustolle.

Jos palautat tuotteita, voit lähettää tilinumerosi asiakaspalveluumme saatuasi palautusvahvistuksen. Suoritamme takaisinmaksun tilille, kun tuote / tuotteet on rekisteröity käsittelykeskuksessamme.