Miten tilaan tuotteita Lekmeriltä?

1. Löydettyäsi tuotteen, jonka haluat tilata, valitse ”Osta nyt” (kenkien, vaatteiden ym. osalta sinun tulee ensin valita haluamasi koko). Jatka tuotteiden selailua, kunnes olet löytänyt kaikki etsimäsi tuotteet ja siirtänyt ne ostoskärryihin painamalla kunkin tuotteen kohdalla ”Osta nyt” -painiketta.

2. Kun tilauksesi on valmis, paina ”Kassalle” -painiketta sivun oikeassa yläkulmassa. Täällä näet kaikki ostoskorissa olevat tuotteet.

3. Tarkista ostoskorisi sisältö ja valitse sitten haluamasi maksutapa.

4. Täytä osoitetietosi niille varattuihin kenttiin ja valitse halutessasi eri toimitusosoite. Eri toimitusosoite on mahdollinen vain kortilla maksettaessa. HUOM! Varmista että osoitetiedot ovat varmasti oikein.

5. Kun kaikki on kunnossa, lähetä tilaus painamalla ”Lähetä tilaus”. Ota tilausnumero talteen.