Mitkä ovat maksuvaihtoehdot?

Lekmerillä voit valita useasta eri maksutavasta juuri sinulle parhaiten sopivan. Voit valita korttimaksun, maksun verkkopankin kautta (Maksuturva), laskun tai osamaksun.

Korttimaksu
Maksaessasi tilauksesi kortilla sinulle ei koidu muita kuluja. Hyväksymme tällä hetkellä ainoastaan VISA- ja MasterCard-kortit. Korttimaksun käsittelee yhteistyökumppanimme DIBS nopean ja turvallisen maksun takaamiseksi. Valitessasi maksutavaksi kortin sinut ohjataan eteenpäin Dibsin suojatulle sivulle. Valitse korttityyppi ja anna kortin numero, voimassaoloaika, turvakoodi (CVC/CVV) sekä kortin haltijan nimi. Korttitietojen paikkansapitävyys sekä kortin kate tarkistetaan. Summa varataan kortilta. Kun tuotteet lähetetään Lekmeriltä, rahat veloitetaan tililtäsi ja varattu summa siirtyy Dibsin kautta Lekmerille. Korttitiedot käsittelevä Dibs täyttää PCI-DSS-vaatimukset. Lekmer.fi hyväksyy Euroopassa myönnetyt kortit.

VERKKOMAKSU (Maksuturva)
Voit valita maksun suorittamisen verkkomaksuna. Verkkomaksu kirjautuu välittömästi Lekmer.fi:lle. Maksusta ei aiheudu kuluja ja siirto tehdään Maksuturva- järjestelmän kautta suojatun yhteyden avulla.
Ohjeet verkkomaksuun:
1. Valitse kassalla maksutavaksi verkkomaksu ja valitse tämän jälkeen pankki.
2. Napsauta Vahvista tilaus-painiketta. Siirryt nyt pankkisi kirjautumissivulle jossa tunnistautuminen tapahtuu kuten tavallisesti.
3. Maksun saajan tiedot ja maksettava summa näkyvät valmiiksi täytettyinä.
4. Valitse tili jolta summa veloitetaan ja hyväksy maksu.
5. Napsauta Takaisin kauppiaan sivulle- painiketta jolloin palaat takaisin Lekmer.fi- sivustolle.

Lasku
Valitessasi maksutavaksi laskun saat laskun sähköpostitse. Lasku tulee maksaa 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Qliro veloittaa laskutuskulun, joka on 2,90 €. Mikäli maksu on myöhässä, Qliro lähettää kirjallisen maksumuistutuksen, johon on lisätty muistutusmaksu. Maksun ollessa myöhässä perii Qliro 5 € suuruisen muistutusmaksun. Mikäli maksu yhä viivästyy, laskuun lisätään lainmukaiset perintäkulut.

Mikäli päätät palauttaa koko tilauksen tai osan siitä, sinun ei luonnollisesti tule maksaa ko. tuotteista. Älä maksa laskua ennen kuin olet saanut korjatun laskun Qlirolta rekisteröidyn palautuksen jälkeen. Muista aina siirtää laskun eräpäivä eteenpäin palautuksen yhteydessä.

Osamaksu
Voit maksaa tilaamasi tuotteet osamaksulla valitsemalla Qliro-tilin tai -osamaksun. Lisätietoa asiasta saat ottamalla yhteyttä Qliron asiakaspalveluun (https://qliro.com/fi).

Tililuoton yleiset ehdot
Standardisoitu eurooppalainen kuluttajaluottotieto