Miten alennuskoodi toimii?

Alennuskoodi rekisteröityy kassalle tultaessa. Huomaa, ettei alennuskoodeja voi yhdistää keskenään.  1. Klikkaa kohtaa ”Alennuskoodi” kassalla.  2. Syötä koodi kenttään. (Muista ISOT ja pienet kirjaimet) 3. Klikkaa ”Aktivoi”-painiketta. Koodi näkyy vähennyksenä kokonaissummasta sekä tuotteen/tuotteiden arvosta.  Huom. Yhtä koodia voi käyttää vain yhdellä tilauskerralla eikä sitä voi yhdistää muihin alennus- tai arvokoodeihin. Koodeja ei myöskään voi vaihtaa rahaksi. Sinun kannattaa hyödyntää alennuksen koko arvo yhdellä tilauskerralla, sillä jäljelle jäävää arvoa ei voi säästää myöhemmin käytettäväksi. Voit tehdä ostoksia alennuskoodia/lahjakorttia suuremmalla summalla, jolloin alennus vähennetään tilauksen kokonaissummasta. Jäljelle jäävän summan voit maksaa luottokortilla tai laskulla. Aikuisen tulee lunastaa alle 18-vuotiaan alennuskoodi/lahjakortti.